Header

Rådgiver

Ledig stilling RÅDGIVER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rådgiver med positiv innstilling til ungdommer!

Arbeidsgiver

Yrkesfaglig Opplæringskontor - Harstad

Stillingstittel

Rådgiver

Frist

30.11.2019

Varighet

Fast

 

 

Yrkesfaglig Opplæringskontor Harstad har ledig stilling som RÅDGIVER for bilbransjen og mekanisk/ teknisk bransje.YOKH rekrutterer lærlinger til over 170 ulike bedrifter i Harstad og omegn med en variert bransjetilknytning.

 

Vi ønsker snarest å tilsette

RÅDGIVER i 100 % fast stilling med arbeidssted Harstad og omegn.RAUS, OPPFINNSOM OG SOLID

Vår nye rådgiver har en positiv og åpen innstilling til ungdommer. Hos oss må du være god på kommunikasjon. Du er ansvarsfull og selvstendig, har gode administrative ferdigheter, gode datakunnskaper, og du behersker norsk skriftlig godt. Du kjenner til fagutdanningen, har et godt nettverk innen bilbransjen/ mekaniske virksomheter. Du har grunnleggende kunnskap om kjøretøy og kan formidle/ undervise om dette. Du må evne å kommunisere med mindre og større grupper av ungdommer og faglige ledere. Personlige egenskaper som forsterker det verdisynet kontoret er kjent for vil være avgjørende. 

Om arbeidssted og stilling: 

Rekruttering og oppfølging av lærlinger i våre lærebedrifter innen bilbransjen og mekanisk/ teknisk bransje i Harstad og omegn. Rekruttere nye opplæringsbedrifter. Samarbeide med de aktører som er naturlig for å øke tilgangen på lærlinger samt øke kvaliteten på opplæringen. Kontoret er i vekst, og du vil være med på å videreutvikle kjerneproduktet vårt. Bruk av egen bil i jobben er en forutsetning.

 

 

Vi kan tilby: 

Muligheten til å arbeide i en virksomhet i vekst. Varierte arbeidsdager med faglige utfordringer. Godt arbeidsmiljø.

 

Lønn etter avtale.  

 

Søknad med CV sendes per e-post til  hilde.lilleng@yrkesfagok.no innen 30.november 2019

Korrespondanse i forbindelse med rekrutteringsprosessen vil foregå elektronisk. Spørsmål om stillingen rettes til Hilde Lilleng.


Om arbeidsgiveren

Yrkesfaglig Opplæringskontor - Harstad (YOKH) er en samling av bedrifter som har et felles rekrutterings- og opplæringsbehov.

YOKH inngår lærekontrakter og opplæringskontrakter med lærlinger og lærekandidater innen mange forskjellige yrkesfag. Opplæringskontoret administrerer opplæringsordningen for medlemsbedriftene, er ansvarlig leder for læreforholdet og for gjennomføringen av opplæringen. Kontoret rekrutterer lærlinger til over 170 ulike bedrifter i Harstad og omegn med en variert bransjetilknytning.